Real Madrid Club de Fútbol Nousemaan tarvitaan uusia pelaajia. Frankfurtin Luka Jović sopi myös Real Madrid Club de Fútbolin kanssa, jotta hänellä olisi Real Madrid pelipaita. Real Madrid Club de Fútbol Tämän vuoden tappio Zinedine Zidane palasi valmentajaan ja aikoo voittaa takaisin seuraavan kauden mestaruuskilpailuun.

Luka Jović, 21, on erittäin lahjakas nuori pelaaja ja liittyminen Real Madrid Club de Fútboliin on loistava tilaisuus käyttää. Hyvä valmentaja on mahdollisuus nuorille pelaajille. Uskon, että hän on ylpeä liittymisestä Real Madrid Club de Fútboliin. Luka Jović haluaa pelipaidat jalkapallo vihreällä kentällä. Nuoret eivät pelkää, vaan etsivät uusia läpimurtoja. Pelaajien ikä on avain jalkapallokentälle. Sopimus on noin 5-6 vuotta, joten siirto on kahden tai kolmen mahdollisuuden testi jalkapallossa.

Valinnat ovat joskus kriittisempiä kuin kovaa työtä, joten pelaajien ei pitäisi käyttää palkkaa ensimmäisenä siirtostandardina. Joskus joukkueen jalkapallo-henki ja järjestelmä ovat avain omaan harkintaansa. Tämän kiireisen kesäsiirron aikana pelaajien tulisi olla tietoisia itsestään eikä haudata. Loppujen lopuksi on vain vähän mahdollisuuksia tähän valintaan.