Yhdysvallat voitti Thaimaasta 13-0 naisten jalkapallon maailmanmestaruuskilpailun ensimmäisessä ryhmäkilpailussa. Alex Morganin US-joukkueen nro 13 - pelipaidat jalkapallo ovat olleet lukemattomat fanit, koska hän teki viisi maalia ja kaksi hyökkäystä, jotka myös asettivat uuden ennätyksen. Tämä peli voit nähdä rohkeutta Yhdysvaltain joukkue, en tiedä, että seuraava peli he luovat toisen ihme.

Alex Morgan syntyi jalkapalloilijana, jolla oli vahva runko ja nopea arvio. Hyökkääjänä toimii hänen vahvuutensa, katsellen häntä USA: n joukkueessa. Joukkue Yhdysvallat pelipaita juoksee nopeasti valtavalla jalkapallokentällä, kuten runaway wild horse. Alex Morgan, 29, on edelleen fyysisesti kunnossa, ja hän työskentelee kovasti kentällä. Kukaan ei ole syntynyt, enemmän on lisätä kovan työn hedelmiä viljelemään huomenna.

Historiallisesti naisten jalkapallo ei ole yhtä kovaa kuin miesten jalkapallo. Tämä peli osoittaa meille, että naisten jalkapallo on myös hyvin kykenevä. Vain siksi, että naisten jalkapallo alkoi suhteellisen lyhyen ajan ja ei ole vielä kehittynyt, uskon, että naiset voivat saada lähitulevaisuudessa samanlaisen kunnioituksen kaikkialla.