Real Madrid ilmoitti virallisesti Eden Hazardin liittymisestä. Hänellä on nro 7 Real Madrid pelipaita ja hänestä tulee uusi Real Madridin pelaaja. 28-vuotias Eden Hazard on tehokkain ja kokenut aika. Real Madrid on hänen koko elämänsä unelmaryhmä. Hän toivoo voivansa täyttää unelmansa.

Eden Hazard ei halunnut lähteä Chelseasta, jossa hän kasvoi koko ajan. Itse asiassa hän rakastaa myös sinistä pelipaidat jalkapallo. Valitettavasti jotkut nuoret unelmat on toteutettava, muuten elämä ei ole täydellinen. Ilman Real Madridia tänä vuonna hän pelkäsi, ettei hänellä olisi mahdollisuutta jäädä Chelseaan 28-vuotiaana. Unelmat on aina päätettävä. Tänä vuonna hän voitti Mestarien liigan Chelseasta. On aika jatkaa alkuperäistä ideaansa.

Eden Hazard on aina osa Bluesia, eikä hän koskaan unohda jalkapallohenkeä, jonka he toivat hänelle. En tiedä milloin tapaamme jälleen kentällä. Meidän kaikkien pitäisi pelata joukkueelle. Rakkaus mielessä, uskollisuus ensin, riippumatta siitä, minne mennään joukkueeseen, muista, että olet osa tiimiä, joka on omistettu joukkueelle.