Monta katsojaa hämmästyi Bernardo Silva, nuori jalkapalloilija, jolla on Manchester City pelipaita UEFA: n Mestarien liigassa Portugalissa. Hänestä on tullut yksi Portugalin kalleimmista pelaajista siirtomarkkinoilla, ja liittyminen Manchester Cityyn on saanut hänelle Pep Guardiolan arvostuksen. Nykyisessä tilanteessa Bernardo Silva on edelleen lupaava pelaaja.

Bernardo Silva on laiha jalkapalloilija, joka on saattanut heikentää puolustuskykyään, mutta hänellä on vahva yleiskuva ja se on hyvin tappava, kun hän pelaa nopeasti hyökkäyksen ja puolustuksen välillä. Samaan aikaan hän on monipuolinen toimija, joka voi kilpailla monilla paikoilla keskikentällä ja etualalla, ja hänellä on hyvä käyttää hyvää fyysistä joustavuutta ja tasapainoa kykyä täydentää teknisiä liikkeitä. Jokainen ottelu näki hänet juoksevan paikkansa pelipaidat jalkapallo, kuten hamsteri, hänen joustavat ja muuttuvat taktiikat erottivat hänet.

Manchester City on onnekas Bernardo Silva. Hän on kiitollinen siitä, että hän koki valmentajat, jotka arvostavat heidän kykyjään. Lisäksi Manchester City on tehnyt Bernardo Silvasta menestyksen. 24-vuotiaana hän on uransa huippu. Toivon, että hän ei voi unohtaa ensimmäistä aikomustaan ​​ja pelata rohkeasti.