Tänä vuonna Manchester United menetti kentänsä, pelaajien ja valmentajien väliset ristiriidat ja pelaajien ongelmat. Manchester United lopetti tämän kauden Premier League -kauden 2-0 kotivoitolla. Pelin päättyessä keskikenttäpelaaja Ander Herrera ottaa myös pois Manchester United pelipaita ja liikkuu toiseen suuntaan, mutta hän on aina Punainen Paholainen sydämessään.

Manchester United -tiimi ei onnistunut tällä kertaa tekemään Mestarien liigan neljänneksi. Suuri ongelma on pelaajat. Pelaajat eivät osaa noudattaa valmentajan järjestelyä. Ongelmat kulkevat aina pukin läpi. Kun Manchester Unitedin pelaaja käyttää pelipaidat jalkapallo-kenttää kentällä, hänen pitäisi tehdä jalkapalloilijan perusperiaate, eikä pelata sitä emotionaalisena vastuuvapautena. Joukkueen epäonnistuminen vastaa myös omaa epäonnistumistaan, todistaa, että he ovat oikeassa, sinun on oltava riittävästi kykyä vakuuttaa muita.

Mitä tapahtuu Manchester Unitedin vieressä? Voimme vain odottaa, että uudet valmentajat muuttavat tilannetta. Manchester United on epäonnistuminen Jos Mourinholle, mutta Manchester Unitedin pelaajat ovat vastuuttomia jalkapallon uransa aikana, minkä seurauksena tällainen valtio tekee vain oman tulevaisuuden kriisinsä.