Liverpool tuli tällä kertaa Mestarien liigan finaaliin, joka on suuri luotto, koska heillä on vahva jalkapallo vartija Virgil van Dijk. Virgil van Dijk käytti virallisesti Liverpool pelipaita 1. tammikuuta 2018 lähtien. Hän on henkilö, joka tekee kovasti töitä unelmiensa puolesta riippumatta siitä, kuinka kovaa hän voi elää.

2018-19Virgil van Dijk valittiin PFA-pelaajien vuoden pelaajaksi ja hänestä tuli Alankomaiden maajoukkueen kapteeni. Nämä ovat kunnianosoituksia, jotka hän voitti nro 4-pelipaidat jalkapallo, ja kaikki tunnistivat hänet. Liverpoolin valmentaja Jürgen Klopp on hänelle harvinainen intiimi valmentaja. Jürgen Kloppin huolellinen koulutus ja huoli pelaajista saavat nämä pelaajat tietoisemmiksi jalkapallon todellisesta hauskuudesta ja merkityksestä.

Liverpooliin liittyminen on oikea valinta Virgil van Dijkille, ja hän sanoi kerran, että lopullinen tavoite on Barcelona. Virgil van Dijk on henkilö, joka tietää mitä haluaa. Riippumatta siitä, mihin joukkueeseen hän pelaa, hän pelaa yksimielisesti jokaisen joukkueensa peliä. Koska hän tietää, että hän on arvokkaampi ja menee pidemmälle kuin hänen esimerkkinsä.