Tottenham Hotspur voitti Ajax 3-2 poissa kotoa Mestarien liigan semifinaalien toisella kierroksella 2018-19, jolloin ensimmäistä kertaa historiassa saavutettiin Mestarien liigan finaali. Pelin voitto on ollut loistava hetki Tottenham Hotspurille, joka myös vie Tottenham Hotspur pelipaita lopulliseen.

pelipaidat jalkapallo on suojaava sateenvarjo, jonka kyyneleet ja hikoilu ovat valmiita kestämään joka kerta, kun pelaaja voittaa tai menettää pelin. Fanien tuki ja valmentaja Tottenham Hotspurin vaikeassa pelissä antoivat heille enemmän voimaa voittaa pelin. Tämä voitto Tottenham Hotspurissa on vakuuttanut, että valmentaja Mauricio Bocchedino ei anna periksi ihanteistaan ​​vaikeina aikoina. Joskus se tulee vasta myöhemmin, mutta se ei varmasti ole poissa.

Tottenham Hotspurin pääsy finaaliin oli yllätys Mestarien liigassa. Se osoitti myös, että voitto ei välttämättä kuulu täydelliseen henkilöön. Ihmisillä, jotka tietävät, kuinka ponnistella pysyvästi, on onnistunut päivä. Odotamme seuraavaa peliä Liverpoolin ja Tottenham Hotspurin välillä.