Liverpool voitti Barcelonan 4-0 Mestarien liigan välierissä. Liverpoolin fanit hurraivat pelipaidat jalkapallo ja liput, ylpeitä ihanasta ottelusta. Ottaen huomioon 3-0 tappion Barcelonaan ensimmäisessä osassa, se oli iso isku Liverpoolille. Mutta tämän pelin perusteella Liverpoolin valinta on seistä, missä he epäonnistuivat, ja uskovat vakaasti, että he ovat parhaita.

Liverpool on oppinut pelaamisen kokemuksesta, ja tässä pelissä he pääsivät täysin irti itsestään, yllään punainen Liverpool pelipaita ja juoksivat kovasti ja tiukasti kentällä. Kapteeni Jordan Henderson on työskennellyt kovasti voidakseen pitää henkensä loukkaantumisensa jälkeen ja antaa hänen joukkuetoverilleen tietää pelin merkityksen ja merkityksen sydämensä pohjalta. Kapteenin ponnisteluilla kaikki Liverpoolin pelaajat kokivat ennennäkemättömän voimansa, joka virtaa heidän ruumiinsa ja peli oli voitettava.

Liverpoolin voittomahdollisuus osoitti meille joukkueen vahvuuden ja sitkeyden jalkapallossa. Tule Liverpooliin! Victory kuuluu aina vahvaan.