Arsenal menetti 4-1 Chelseaan Mestarien liigan finaalissa, eikä heillä ole mahdollisuutta pelata ensi kaudella Mestarien liigassa. Se oli myös viimeinen taistelu Petrechin 20-vuotisen uran aikana, ja hänen tappionsa jätti hänet pettymään Arsenal pelipaita. Ei lopulta hän halusi nähdä, kun hän lähti, mutta valitettavasti sitä ei voitu muuttaa.

Petrech aikoo jäädä eläkkeelle. Monet fanit, jotka pitävät hänestä, ovat erittäin haluttomia osallistumaan hänen kanssaan. Hän on niin ihana setä. Hänen on oltava maalivahti, jolla on hattu. Petrech oli vasemmanpuoleinen jalkapalloilija uransa alussa, koska sattuma sai hänet rakastumaan maalivahtien asemaan, ja hänen rakkautensa sai hänet ymmärtämään potentiaalinsa äärimmäisen hyvin. Hän on hyvin puolustava ja nopeataitoinen, ja hän tunnetaan yhtenä maailman parhaista maalivahtiista. Petrech ei ehkä ennustanut, että hänen viimeinen peli olisi Chelseaa vastaan. Ajattele, kuinka täydellinen olisi pelata elämässään tärkeimpien ihmisten kanssa.

Arsenalin epäonnistuminen, veteraani eläkkeelle jääminen, anna Arsenalin faneille pelipaidat jalkapallo kentän kyyneleet. Arsenal ei ole vieläkään muuttanut tilannetta, joten voimakas maalivahti on poistuttava. Voiko Arsenal palata entisiin loistaviin hetkiin?