Real Madrid lopetti pelin, Gareth Bale katsoi Real Madrid pelipaita, joka oli valitettavasti poistunut. Hän ei ole hetki, jolloin Real Madrid piti häntä. Jokainen valittaa hänestä. Ehkä Real Madridille, kun olet menettänyt arvosi, olet jätettä ja et voi odottaa, että lähdet välittömästi. Gareth Bale: n suorituskyky vuoden aikana on laskenut merkittävästi, ja hän on aina loukkaantunut. Hän ei palauttanut Real Madridia todellisella arvolla.

Real Madridin häikäilemättömyys on myös tunnettu, katso, kuinka monta vahvaa pelaajaa käytti Real Madridin pelipaidat jalkapallo. Liittyminen Real Madridiin nuoruutensa kanssa pelaamaan sitä ja lopulta menetti häpeämättömyytensä ilman arvoa. Real Madridin järjestelmä on tiukka, kunhan rahaa on ostaa hyödyllisiä ihmisiä, sinun on luovuttava, jos menetät tehtävänne. Gareth Bale n nykytilanne on erittäin huono, vaikka hänellä olisi mahdollisuus pelata. Real Madrid, onko se päättänyt pyytää häntä menemään?

Voiko Gareth Bale aloittaa jalkapallon uransa uudelleen? Real Madridissa pysyminen voi vain antaa sinut nauttimaan menneisyydestä, ja jättäminen on rohkeutta, ja katso sitten hänen omia valintojaan.