Vuoden 2018-19 Premier Leaguein 37. kierroksella Leicester City voitti 1-0 kotona ja voitti 13 peräkkäistä voittoa. Peli muistutti faneja Blue pelipaidat jalkapallo -kapteeni Kompanin uskomattomasta tavoitteesta.

Kompani on pelannut jalkapalloa 15 vuotta. Nuoruudestaan ​​keski-ikäänsä hän ei ole koskaan luopunut rakkaudestaan ​​ja sitkeydestään jalkapalloa kohtaan. Vaikka hän ei tällä hetkellä osu moniin tavoitteisiin, hän ei voi kieltää hänen jalkapalloilua. Viisitoista vuotta ei ehkä ole yhtä fyysinen kuin se oli, mutta jalkapallo-taitojen pelaaminen on yhä enemmän kuin nuorten pelaajien kokemus, joka on arvokkain Kompani jäljellä Manchester City pelipaita. Manchester Cityn kapteenina Kompani tietää, että hänen vastuunsa on voittaa koko joukkue, joten useammin kuin hän oppii auttamaan muita. Nuoret pelaajat tarvitsevat mahdollisuuksia kasvaa.

Kompanin tavoite tässä pelissä on kyseenalaistanut monet, mutta hänen luottamuksensa ei pelkää kyseenalaistamista. Kriittisellä hetkellä joukkue joutuu pelaamaan itsestään voittaakseen takaisin. Kun koko joukkue voittaa, jotkut ihmiset loistavat ja tulevat kuuluisiksi, kun taas useammat pelaajat maksavat hiljaisuudessa. Manchester Cityn polttoaineet, toivoen, että näet uudelleen ihmeitä.