Tämän kauden Copa del Rey -finaaliin pelataan Barcelonassa València Club de Futbolilta, kun taas Barcelona toivoo myös voittavan Copa del Reyn viisi peräkkäistä mestaruutta. Menettää Mestarien liigan ei enää voi menettää Copa del Reyn, Barcelona on päättänyt voittaa. Tämä peli on myös Barcelonan pelaaja Jasper Cillessen lopulta asettamassa Barcelona pelipaita taistelemaan, hän toivoo jäähyväisen Barcelonan joukkueelle Mestarien liigan kanssa.

Jasper Cillessen on Alankomaiden maajoukkueen päätoimija, mutta Barcelona ei antanut hänelle liian monia mahdollisuuksia pelata. Hän ei halunnut haudata alkuperäistä unelmansa pelipaidat jalkapallo pukeutumiseen, juokseva vihreällä nurmikolla. Hän saapui Barcelonaan unelmillaan ja toivoi, että hän voi pelata taitojaan ja voittaa joukkueelle kunnian. Osoittautuu, että Barcelona ei ehkä sovi hänelle. Hänen täytyy vaihtaa joukkueita todistamaan itsensä uudelleen.

Jasper Cillessen tietää, että on oikein löytää toinen kurssi itselleen, aivan kuten alkuperäinen Arjen Robben. Barcelona ei välttämättä sovi kaikille pelaajille, vaikka se on jokaisen pelaajan unelma. Vasta kun olen ollut siellä, tiedän, että unelmani on vain unelma. Voin löytää tiimin, joka tuntee vahvuuteni vahvan onnellisen jalkapallon.