FC Bayern Myunchen 3-0 voitto Rasen Ballsport Leipzig e.V. Saksan Cup-finaalissa Robert Lewandowski, suurin lahjoittaja, otti pois pelipaidat jalkapallo juhlakseen voittoa. FC Bayern Myunchen vaalia Bundesliga-mestaruutta enemmän, koska on valitettavasti menettämässä Mestarien liigan, joka on heidän perustaso. Robert Lewandowski on erinomainen hyökkääjä, ja tämä esitys osoittaa, että Bundesligan ensimmäisen hyökkääjän maine ei ole nimellinen.

Robert Lewandowski alkoi pelata joukkueelle vuonna 2014 yllään Bayern München pelipaita ja voitti useita kunnianosoituksia. Hän on myös harvinainen uskollinen pelaaja, joka pyrkii voittamaan joukkueelle FC Bayern Myunchenin aikana, FC Bayern Myunchen rakastaa sitä yhtä paljon kuin hänen toinen perheensä. Jostain syystä FC Bayern Myunchen antaa pelaajille tunteen rentoutumisesta kotona. Anna heidän halua jäädä tiimiin ja pelata joukkueelle.

Robert Lewandowski sanoi: "Hän on erittäin tyytyväinen FC Bayern Myuncheniin. Nyt hän käy läpi parhaan ajan FC Bayern Myunchenin urallaan. Hänellä ei ole tällä hetkellä mitään siirtymisongelmia." Mikä harvinainen jalkapallo-tyyli on, että pelaaja jatkaa hänen alkuperäistä kiitollisuuttaan ilman muita motiiveja pelin aikana.