La Ligan 37. kierroksella Atl TICO de Madrid toi vastaan ​​Sevilla FC1-1. Pelin merkitys on, että Atl TICO de Madridin kapteeni Diego Godn ottaa pois Atlético Madrid pelipaita ja liittyy Internazionaleen. Diego Godn vietti yhdeksän vuotta Atl TICO de Madridissa, kun hän pelasi 380 peliä joukkueelle ja teki 26 maalia ja voitti kahdeksan Championship-palkintoa. Hän piti sitä suurena perheenä, ja kaikki pitivät hänen optimismiaan ja huumorintajuaan.

Diego Godn ei halua lähteä, mutta ihmisten on aina muutettava kykynsä parantamiseksi, hän käyttää uudelleen muiden ihmisten pelipaidat jalkapallo: tä ja taistella. Diego Godn on harvinainen jalkapallo-lahjakkuus, hänellä on teräksinen tahto ja puolustava pelaaja. Vastustajan pallo ei menetä, kun se kulkee hänen silmänsä läpi, ja hän kuolee puolustuksesta. Diego Godnin suurin piirre on kyky tarttua ylhäältä ilmassa ja pään pallo. Psykologinen laatu on myös vakain pelaaja.

On sääli, että Atl TICO de Madrid menetti Diego Godnia, mutta ihmiset tukevat häntä edelleen ja uskovat, että hänellä on omat tulevaisuuden suunnitelmansa. Tiimikavereiden haluttomuus ja fanien kovat laulut osoittavat meille todella Diego Simeonen luomien veristen Madridin pelaajien persoonallisuuden viehätystä.