Toisen jalkapalloilijan on aika lähteä joukkueesta ja vaihtaa joukkueita. KUTEN. Romanin Daniel De Rossi ilmoitti myös virallisesti ottavansa AS Roma pelipaita jälkeen kausi, mutta hänen jalkapallon uransa jatkuu. Daniele De Rossi, joka on ollut A.S. Romanit 18 vuotta, on todellinen rautamies, joka pelaa uskollisesti tiiminsä puolesta.

Daniele De Rossi omisti nuoruutensa A.S. Romanit, ja ihmettelen, kuinka monta pelipaidat jalkapallo hän käytti kunniaksi. Hän voitti 2006-2007 / 2007-2008 Italian Cupin A.S. Romanit, vuoden 2007 italialainen Super Cup ja vuoden 2006 MM-kisat maalleen. Hänellä on superajokyky, täydellinen heittotekniikka ja pitkän kantaman ammunta. Hän on aina täynnä energiaa ja intohimoa kentällä todellisen jalkapallon tyylin ansiosta, jonka isä on perinyt.

Daniele De Rossi, 36, päätti lähteä A.S. Romanien todellinen laatu ja tiesi, että hänen oli aika lähteä. Valitsemalla tapa aloittaa uudelleen itselleen, elämässä on vain muutama 18 vuotta. Hänen on tehtävä enemmän vaivaa mestaruudesta, joten sitä on muutettava nyt. On harvinaista nähdä niin suuri jalkapalloilija jalkapallokentällä. Meidän täytyy muistaa hänet - Daniele De Rossi!