Vuoden 2018-19 kausi on päättynyt ja monille pelaajille se on valinnan alku. Aron Ramsey, Arsenal F.C. päätti myös ottaa pois Arsenal pelipaita ja liittyä Juventukseen aloittamaan seuraavan uransa jalkapallossa. Arsenal FC: ssä Aaron Ramsey muutti pojasta todeksi mieheksi, koki elämän ylä- ja alamäkiä, ja hänellä oli syvä muisti 11 vuotta.

Aaron Ramsey liittyi Arsenal FC: hen. ja koulutettiin valmentaja Arsne Wenger. Hän todella kehitti potentiaaliaan ja voitti hyvän kunniansa hänen pelipaidat jalkapallo. Valitettavasti kaikkein loistavimmalla hetkellä Aaron Ramseyn oikea jalka rikottiin tuomioistuimessa, mikä oli suuri vahinko jalkapalloilijalle. Mutta kiitos paljon siitä, että tapasit valmentajan, joka tuntee hänet hyvin. Käytännössä uudestaan ​​ja uudestaan ​​hän nousi ylös. Hän rakasti jalkapalloa eikä halunnut luopua.

Ehkä kerran Arsenal FC. ajatus luopua Aaron Ramseystä, yhteiskunta on julma, ja kun sinulla ei ole arvoa, sinut poistetaan. Mutta hän on osoittanut hänen olemassaolonsa voimansa avulla. Liittyminen Juventukseen tekee hänestä kunnioittavampaa. Aaron Ramsey on erilainen jalkapallo-henki ja ansaitsee kiitosta kaikille.