Bundesliga lopetti pelin, FC Bayern München 5-1 voitto Frankfurtin voitti 7 peräkkäistä mestaruutta. Tässä upeassa pelissä näe, kuinka hieno suorituskyky on 10-vuotisen ystävyyssuhteen viimeinen pysähdyspaikka nro 7 ja nro 10 -pelipaidat jalkapallo. Franck Ribéry ja Arjen Robben kilpailivat lopullisessa taistelussa, ja he pelasivat myös tuplaa ja saivat yhden maalin voittaakseen lopullisen voiton.

Franck Ribéry ja Arjen Robben liittyivät FC Bayern Müncheniin 10 vuotta. He työskentelivät rinnakkain ja tekivät yhteistyötä keskenään tuodakseen lukemattomia kunnianosoituksia Bayern München pelipaita Viimeisten 10 vuoden aikana he voittivat 7 Bundesliga-mestaruutta, 4 Saksan Cup-mestaruutta ja Mestarien liigan mestaruuden .... Kummankin yhdistelmä on voitto. Eläkkeelle jääminen yhdessä on todella söpöjä pelaajia, jotka ovat syntyneet jalkapallosta.

FC Bayern München on joukkue, joka todella tuntee jalkapallon hauskaa. Kun Arjen Robben ja Franck Ribéry päättivät liittyä, ei ollut valitettavaa. Joukkue toi heille lukemattomia onnea ja kunniaa. Kuinka onnellinen on tavata hyvä ystävä jalkapallokentällä. Uskon, että heidän jalkapallon tyylinsä on aina ollut onnen mukana.